Biografia

Berta Sala (Barcelona, 1997), s’inicia a la música als cinc anys a l’Escola Esclat i continua estudiant piano clàssic al Conservatori de Música de Manresa, amb la professora Carme Botifoll. Als 13 anys comença a cantar al combo de Jazz del Conservatori, dirigit per Celestí Valls i rep classes de cant de Celeste Alías.

Graduada el juny de 2019 pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona en la especialitat de cant jazz i modern, amb les profesoras Carme Canela i Celeste Alías. El curs 2017-2018 va estudiar amb Jolanda Geven a ArtEZ – University of the Arts, a Arnhem, Països Baixos. Cal destacar que va estar becada durant dos cursos per la Fundació Ferrer Salat.

Ha participat en workshops i masterclasses amb músics internacionals com Joey Blake, Becca Stevens, Cyrille Aimee, Michael Kannan o Judy Niemack.

Ha actuat dins del 48è Festival Internacional de Jazz de Barcelona (2016) i al Festival Castell de Peralada (2017), així com també en diferents actes al Teatre Kursaal de Manresa, al Palau de la Música o a la Cripta Gaudí.

Actualment lidera el seu projecte de cançons pròpies a quartet, amb qui ha publicat el CD “Hertogstraat” (Segell Microscopi, 2020). A més és la veu d’un duet de música brasilenya i un altre de música catalana.